Така значи преди 3-4 месеца съм сменил дискове и накладки след около месец почнаха да ми свират много кофти сякаш спира стар москвич или влак,и проблема е че не го прави примерно като е студено или мокро ми когато си иска но 80% като я карам така става. Някои има ли понятие от какво може да е?!?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачки !?!?
Collapse
X
-
И аз имам същия проблем,понякога виобще не свирят, а понякога почват еи так просто и така за около няколко дена!Макар че всичко си е ок!Няма
място за притеснение!Даже от 2 дена пак си свиркат.145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Re: Спирачки !?!?
Първоначално публикувано от alcatrazyТака значи преди 3-4 месеца съм сменил дискове и накладки след около месец почнаха да ми свират много кофти сякаш спира стар москвич или влак,и проблема е че не го прави примерно като е студено или мокро ми когато си иска но 80% като я карам така става. Някои има ли понятие от какво може да е?!?!?
Поне при мене има 1 година гаранция, мисля че и другаде е така.
.
Comment
-
Първоначално публикувано от alcatrazyМи процедурата за подмяна на накладките и дисковете е правена в италиа так че не мисля че са някви кофти ,незнам можеби наистена не са се напаснали още
Няма какво да ги чакаш да се напасват, щото това няма да стане. КаЗвам ти го от опит
.
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetПървоначално публикувано от alcatrazyМи процедурата за подмяна на накладките и дисковете е правена в италиа так че не мисля че са някви кофти ,незнам можеби наистена не са се напаснали още
Няма какво да ги чакаш да се напасват, щото това няма да стане. КаЗвам ти го от опит
.sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Колега, ако ти например дойдеш с една Алфа 155 тук в Германия и влеЗеш в сервиЗ на Алфа и ти сменат накладките и дисковете получаваш 12 месеца гаранция която важи в ЦЯЛА ЕВРОПА
Тоест ако почнат да свирят, директно се Занасяш в Милано Моторс и искаш да ти ги сменят...
Просто Милано Моторс ако са ОТОРИЗИРАН Дилър на АЛФА, са Задължени
.
Comment
-
А при мен дакато е студена колата ама ептен не иска да спиракато позагрее се оправя ма си е гадно сутрин да немаш спирачки.Всичко е от накладките моите загряват бавно
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryА при мен дакато е студена колата ама ептен не иска да спиракато позагрее се оправя ма си е гадно сутрин да немаш спирачки.Всичко е от накладките моите загряват бавно
1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Паджид ама сложих такива на жена ми на Полото и колата спира супер нема значение кога просто съм попаднал на лоша партида можеби като батВас с неговитр ПермафюзFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колега, ако ти например дойдеш с една Алфа 155 тук в Германия и влеЗеш в сервиЗ на Алфа и ти сменат накладките и дисковете получаваш 12 месеца гаранция която важи в ЦЯЛА ЕВРОПА Exclamation
Тоест ако почнат да свирят, директно се Занасяш в Милано Моторс и искаш да ти ги сменят...
Просто Милано Моторс ако са ОТОРИЗИРАН Дилър на АЛФА, са ЗадължениAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment